Pink Diamond

7 September 2011

KEPUTUSAN 1ST GA CIK MAY

Hari tu berangan nak buat GA..
GA tu pun dah selesai...
List peserta  yang join pun dah bagi..
Kalau ada yang tak tau lagi no giliran link tu,boleh tengok kat SINI

Dengan penuh baik hatinye,aku nak tambah saguhati untuk 2 orang pemenang bertuah..
so,total now 6 orang la yang bertuah kan..??
Kalau nak tau list hadiah yang aku nak bagi kat 4 orang yang bertuah hari tu, kene tengok kat SINI
Untuk tambahan GA aku lagi 2 orang tu, akan dapat Slimming Patch...so,boleh kuruskan badan lepas raye ni ye... =) buang semua toksin yang hadooo....

No 60  --->> Shawls Norjuma

No. 65 ---> Shawls Norjuma

No. 12 ---> Brooch

No. 29 ---> Brooch

No.8 ---> Slimming Patch

No. 51 ----> Slimming Patch..
TAHNIAH!!! TAHNIAH!!! TAHNIAH!!!

untuk pemilik-pemilik no kat atas ni.mintak tinggalkan detail peribadi korang untuk aku pos kan adiah tu kat emel aku ye... mayzura@ymail.com  okei?? aku nak nama penuh, alamat nak pos laju, no tepon...erk..alamat tu kalau boleh, alamat yang ada orang untuk sign terima barang pos laju dari incek posmen ye..sebab,kalau takde yang terima, barang tu akan di hantar semula kat aku..

ha!! sebelum hantar emel tu, letak subject emel tu Detail Pemenang GA tau..kang aku terdelete pulak..hik3...

p/s : respon cepat-cepat tau...

Kalau suka entry ni, mesti LIKE!

11 comments:

  1. alhamdulillah rezeki ayesha miliki No. 65 ---> Shawls Norjuma.... terima kasih cik may dan random...

    ReplyDelete
  2. wah!.. mot dpt.. hehehe..n0.8-slimming patch..first time menang GA.. thx cik may..alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  3. so,kene tunggu lagi 4 orang bagi respon ye..sebab nnt senang nak pos sekali.. =)

    Cik Mot : blh la blnje i header transparet..hehehehehe....=)

    ReplyDelete
  4. tahniah pemenang ! :) selamat hr raya buat semuaaa! :D

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...
    no. 51...
    thanks dear...
    saya dah emailkan details...

    ReplyDelete
  6. huk huk D;
    to all winner, tahniah la yer..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada yang bertuah!! hihihi

    ReplyDelete
  8. no 60 melapor diri..thanks dear..tahniah juga pemenang yg lain..me dah emel..

    ReplyDelete
  9. belum cukup bertuah lah....apa pun tahniah untuk pemenang....


    New Entry: Kad raya dari Jepun

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page