Pink Diamond

20 September 2011

:: SUNGGUH TIDAK KU SANGKA ::

Sungguh tidak ku sangka..
Tibe-tibe je berpuluh-puluhan blogger datang terjah blog aku dalam masa yang sama..
Aku pun terkejut jugak..
Kenape jadi begini...what happened??

Rupenye abg B.A (blogger glemer tau..) telah tengok blog aku...
Dan letak link blog aku kat entry die...
Walaupun die tak tinggal jejak kat blog cipisan aku ni....
Tapi aku dapat hidu kesan jejakan die..
Hahaha.....
Meh tengok gambar ni..

Aku buat entry pasal BFF aku kawen dengan retis kat sini...
Anak panah kat atas tu aku nak tunjuk name blogger glemer tuh..hehehe...
Anak panah kat bawah pulak, nak tunjuk kan yang abg B.A letak link ke entry aku..

Patut lah tibe-tibe je berpuluhan blogger terjah kat blok cipisan aku tadi..
Then, ade peningkatan pulak kat follower aku..
Time kasih la abg B.A..

p/s : entry macam ni dikire entry berlagak tak?hehehe...

A k u  L I K E  e n t r y  n i .. K o r a n g  L I K E  t a k ? D a h b a c a t o l o n g L I K E y e ..m a c e h ..

11 comments:

  1. terima kasih jugak kt ko sbb ada link kn ke blog aku jugak..tu yg aku pelik ramai yg on9 kt blog aku tu..haha

    ReplyDelete
  2. tahniah2..BA teruja dgn entry cik may..

    ReplyDelete
  3. tahniah2..BA teruja dgn entry cik may..

    ReplyDelete
  4. wah ! sukenyer dye. . hehe
    blog da famous laa tue :p

    ReplyDelete
  5. salam cik may...tahniah yer kiranya dpt juga naikkn trafik blog cik may...:)

    ReplyDelete
  6. Aku dan sesuatu : hehe..mane mgkin teruje kat blog yg tah pape ni..^__^

    eryn : ops..bukan blog da femes..blogger femes yg dtg melawat kejap..hihi...

    mama maszul : betul la mama..tibe2 trafik melonjak naik...tak penah dpt tinggi mcm ni sekali..list blogger dr oversea pun byk pulak tu...kagum jap..hehe..

    ReplyDelete
  7. tahniah cik may...bila ar EN BEN nk terjah blog Jalal ni..kikiki

    ReplyDelete
  8. tahniah CIk MAY.... :-) meletup2x blog cik May pas nie:-)

    ReplyDelete
  9. jalal n sis deqlis : time kaceh...dorg tu bw je...pasni tak singgah da kot..hehe..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page