8 September 2011

DAPAT HEADER BARU

Mase aku bw kat blog-blog yang dah follow blog aku tu,terjumpe 1 header untuk aku..
Rupenye AYESHA ni sangat baik hati buat header untuk aku walaupun aku tak request kat die..
Aku pun dah copy save..
Dan bersemangat nak gune kat header blog aku ni...

Tapi header tu terkecik pulak..macamane nak lebarkan ni???

















p/s : aku memang tak reti part-part buat header ni..hohoho..tolong aku..help..help...

1 comment:

  1. cer ko rajin bukak tutorial dieorg yg superb. pastu ko try ler. byk blog yg wat tutorial header ni babe!

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page