13 September 2011

:: BILE AKU KELAPARAN DI TAHAP MAKSIMA ::

Tibe-tibe rasa kelaparan pulak...
Tengahari tadi dah makan nasik...
Selalu kalau puasa okei je...
tak de la mengada sangat perut aku ni..

Seperti biasa...
Kalau aku bukak puasa kat opis ni, aku mesti berbuke dengan air milo ais je..
Tak main la order-order okei...
aii buat kat pantri je..lagi kawwww.... (sebab pakai milo company,kene buat kawww..)

Kat pantri aku takde peti ais...
Yang ade peti ais kat pantri pengarah urusan je...

Tapi..tapi..tapi...
Mujur la ade Coway..hikhikhik..



Yang merah untuk air panas..yang biru tu air yang sejuk same macam dalam peti ais...



















Maka, dapat lah aku minum milo ais kawwww.....
Hilang rasa kelaparan aku tadi....

Eh, minum air coway ni bagus tau..
Betul-betul nyah toksin la...
Berape kali aku ulang-alik g toilet ari ni...
Bagus untuk perut...
Ops!! terpromot pulak..aku bukan ejen / stokis ye..saje je promot...hehehehe...


p/s : tapi kalau rasa nak beli penapis air, aku ada amik stok penapis air jenama DAUER dari kilang..harga dari kilang la ye..kalau berminat boleh tengok SINI..kalau nak runding harge, kontek je dengan owner...sape yang nak jadi pengedar pun boleh...--> ni baru betul-betul promot...kikiki...^___^


 L I K E  L I K E  L I K E  L I K E  L I K E  L I K E  L I K E ! ! !

5 comments:

  1. tekejut tadi masa klik kat Kelab Blogger kuar page not found ... tapi dapat jugak la masuk sini ... :)

    ReplyDelete
  2. alhmdllh..dpt masuk sini.. =) thnx..

    ReplyDelete
  3. kite biasa buat milo panas je. kalau milo campur susu, kurang minat. terasa nk muntah je. kalau minum pon sikit jelah. hukhuk

    eceh, jd promoter pulak dah. hihi ;p

    ReplyDelete
  4. tapi milo mamak jugak yang sedap. wuwuwuwuw T_T

    ReplyDelete
  5. siti kektus : jgn byk sgt susu..td letak susu cket je..milo 4 sudu.. ^__^

    asyikin : ye ke?x blh nak masuk la ape2 dari mamak... T___T

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page