22 September 2011

:: KERANA BURGER AKU MENDAPAT MALU PALING TERUK UNTUK TAHUN NI ::

Credit pic for Google
Burger oh burger...
Petang semalam teringin nak berbuka puasa dengan burger brother kat belakang rumah aku tu..
otw balik rumah terus singgah gerai burger..

"bang, burger daging sepesel 1.."
"ok.."

Aku masuk dalam kete semula...
Tibe-tibe brother tu cakap...
"ni tak nak bawang ke??"
Aku dengan kompiden yang amat terlampau terus jawab...
"arr....tak nak la.."

Lepas tu brother tu sengih-sengih sambil cakap..
"tak..saye tanya orang belakang kete awak tu.."
Brother tu tersengih-sengih macam kerang busuk dengan partner die kat kedai tu..

Aku pulak?
malu wey..malu.....mane nak letak muke aku ni..
Dah la incek tunang gelakkan aku jugak...
Grrr......~

p/s : cakap siang pandang-pandang...cakap malam????  --> erk!motif? lalala..~

D a h  b a c e ? s i l e  l a  L I K E  e n t r y  n i . t i m e   k a s i h  b a c a  d a n  L I K E . .

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page