Pink Diamond

13 September 2011

SIANG DIPENDAM, MALAM BALAS DENDAM

Tengok gambar di bawah ni dulu...
Yang ni waktu siang..

















Kemudian tengok yang bawah ni pulak..
Yang ni waktu malam nye..

















Hehehehe......pernah jumpa tak papan ni kat Malaysia?
Lately ni aku tak sempat lagi nak ronda-ronda...
So,aku belum penah nampak lagi..

Tapi,kalau kat Indonesia ada kot...
Dah try upload gambar tu untuk kali kedua sebab dapat 2 komen tak boleh tengok gambar ni..sekarang boleh tgk tak?kalau 2 orang kate tak nampak gambar, maknenye gambar entry aku ni la yang problem kan?

p/s : aku dapat emel dari member opis..so share dengan anda semua... ^__^

k o r a n g  m e m a n g  b e s t  k a l a u  L I K E  e n t r y  i n i . . . . .

9 comments:

  1. tak de pon gambarnya. ke kite sorang je bermasalah. -_-'

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. dah tengok..

    kat malaysia ni tak pernah plak tgk iklan camtu..

    ReplyDelete
  3. Cik May~ betoi.tak penah dpt BE dari incik nuffnang ag.tak taw np.mybe baru join ke,or baru nak try tips yg dpt dari blogger2 lain.heee :)

    Cik May kalau ada tips2 lain boleh lar share ngn ai.hehehe :D

    ReplyDelete
  4. hoho..lawa betul iklan macam tu

    ReplyDelete
  5. menarik ... siang putih je ..malam warna warni plak ...color effect kot?

    ReplyDelete
  6. aha! barulah nmpak kak. hehehe


    ada pulak papan iklan mcm ni. festime tengok ni. hihi ;p

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page