15 September 2011

"Jom Blogwalking"



JOIN KLIK SINI
 Hai....
Jom bw...
Selamat datang kat entry ni ye..
Ops!!Sori tak dapat update entry banyak-banyak..
Sebab nak buat preparation untuk jamuan raya ni...
Babai!

p/s: time kasih datang melawat kat sini..aku akan cube balas kunjungan korang key.. ^__^

Mintak tolong LIKE entry ni okei???? Terime kasih.. ^__^

28 comments:

  1. salam singgah dari segmen sama...

    jomlah singgah ke blog Kancil...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-pages-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. haha. boleh lah bagi duit raya kan? ;p

    ReplyDelete
  3. salam,

    kalau gambar atau banner sudah simpan dalam entri. Klik header atau gambar tu, kemudian klik LINK...dalam link minta kita letak address kan...dah siap klik ok. Sentuh header atau gambar guna anak panah...ia akan keluar satu pernyataan bahawa gambar tersebut boleh di link kan...

    harap boleh membantu..

    ReplyDelete
  4. Blogwalking dari lulu pages. Salam kenal & follow ☺☺

    ReplyDelete
  5. Selamat pagi tuan tanah
    Datang ni membawa hajat

    Datang la singgah tanah saya ye

    http://thrulinzlens.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan cik may.. bestnya blogwalking... sy dah follow.. :)

    ReplyDelete
  7. singgah singgah
    :)
    hapy blogwalking dr segmen lulu juga
    :D slam kenal
    done follow bride to be
    :D

    ReplyDelete
  8. dari segmen lulu jugak!
    jom blogwalk! :)

    ReplyDelete
  9. Hai cik May..

    genk singgah sini

    senang2 nanti dtglah blog genk ya..

    www.genkcorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Lulu singgah blogwalking kat sini...
    Terima kasih sudi join segmen ni, semoga kita dapat manfaat terbaik darinya.. :)

    Apa yang menarik hari ni??

    ReplyDelete
  11. salam kenal, terbuai dari blog LULU ke sini dari segmen yg sama...I follow.

    ReplyDelete
  12. yath singgah dari segmen yang sama:)hehe

    ReplyDelete
  13. weeehuu~ dtg terjah cnie dari segmen yg sama jugak.^^
    salam kenal ya! :D

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. time kasih yg dtg bw kat sini...nnt ade mase cik may bw kat blog korang ye..sori..skrg bz sgt...=) curik2 time jap2 je update entry terbaru..sebab tu ayt dlm entry agak mcm keling cket..hehehe,..

    ReplyDelete
  15. cik ceria singgah sini..

    selamat berkenalan..

    follow sini..

    harap sudi jenguk ke belog cik ceria ^_^

    http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen yang sama :)
    jom singgah balik,,

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    happy blogging :P

    ReplyDelete
  17. dtg dr segmen yg sama jugak..salam kenal..:)

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
    hehhe. . nice blog !

    ReplyDelete
  19. marina berBW sini...sory lambat bertandang..salam perkenalan...heee~

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  21. Jenguk dari segmen Lulu.... Selamat berkenalan

    ReplyDelete
  22. saya datang singgah melawat sini jap... ada sedikit masa malam nih..:)

    ReplyDelete
  23. hai hai... maaf lmbat dtg terjah ye...hehehe

    ReplyDelete
  24. hye..maaf lmbt terjah..terjahlah blog erynn jugak ye..dr segmen lulu caldina

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page