Pink Diamond

13 September 2011

HADIAH UNTUK PEMENANG DAH PACKING..

Sebenarnye ini adelah entry yang ditaip semalam.
tapi tak dapat nak publish sebab tak sempat..keje banyak...
Balik keje pukul 8:30 malam koo....ha...
Ko hade??

Nak bagitau, semalam aku dah start print out nama pemenang-pemenang GA...

Hadiah pun dah di packing-packing...

Erm....buat masa ni...ada 5 orang je pemenang GA melaporkan diri...

p/s : kalau keadaan mengizinkan, aku pos hari ni ye?? kalau tak mengizinkan, aku pos esok,luse atau minggu depan la ye?? mintak maaf ye lambat sikit... ^^


K A L A U  S U K A  B O L E H  L  I  K  E  E N T R Y  I N I  Y E . . .

2 comments:

  1. Time Blog Walking

    waaa bestnya dapat hadiah......huhuhu..ruginya aku :)

    Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page