19 September 2011

::SELAMAT PENGANTIN BARU DANNY X-FACTOR & SAHABAT KU ::

Gbr ni ambik dari FB Along @ Lyn
Gud morning..
Baru sampai opis..
Ari ni lambat  sikit g opis...
Bos takde kan..hohoho....

Nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kat kawan aku yang sorang ni..
Along.. --> member-member sekolah je panggil Along..anak sulong kan..hihi..
Dah selamat menjadi isteri kepade Danie Anwa @ Danny x-factor tuh....

Ekcelli....Along ni kawan aku masa sekolah teknik kat Rompin dulu..
Kire BFF di zaman sekolah dulu la...
We all 1 course...tapi tak sekelas...

Member zaman melepak dan membuang masa kat Megamall Kuantan time sekolah dulu-dulu..haha..
Tetibe rase nak mengimbau kenangan sekolah dengan die pulak..

What??member dah glemer jadi bini retis baru nak ngaku BFF?
Tak hokei....
We all da lost contact pas habis belajar kat Polisas...
Then jumpe semula kat FB...
Macam biase la, sambung semula melepak kat umah die pulak..hehe...

Along ajak g majlis nikah kat Kampar ari Jumaat baru ni..
tapi aku tak dapat attend..
Sedih jugak la kan...
Dah le mase bertunang ari tu pun aku tak dapat attend...sob3.. T__T

BTW,aku doakan semoge ko akan berbahagia ke akhir hayat ye long....
i/Allah resepsi ko kat KL nanti aku datang...
Mintak mama buat sambal tempe ye..hihihi.....

hah!!kawan sekolah aku, izyan pun ade buat entry pasal kawan kitorang yang baru jadi bini retis ni..

p/s : aku ingat nak pos hadiah pemenang GA tu hari ni..i/Allah ....

D A H  B A C A  E N T R Y  N I ? ? L I K E  L A   K A L A U  S U K E . . T I M E  K A S I H . .



8 comments:

  1. sib baik la ko pun dah btng eh may...lau x aku nk suh ko kenen2 ngan kwn danny tu hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehe...tahniah danny&pasangan:)tadi pun da baca entry izyan jugak^^hehe..

    ReplyDelete
  3. munna : ko nak kenen aku dgn kwn2 danny ke nak suh kenen kan ko dengan kawan2 danny?hihihihihi

    yayath : follower blog izyan jugak ke?nak tau perkembgn model,blh tgk blog kawan aii izyan tu ek..heehe...

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru lah utk mereka2 yg b'kenaan :D

    ReplyDelete
  5. Tolong sampaikan salam tahniah buat Danny dan pasangan ye ;)

    ReplyDelete
  6. salam...selamat pengantin baru buat danny dan pasangannya...semoga jodoh kekal hingga hujung nyawa....:)

    ReplyDelete
  7. wah , my lovely hensom boy danny da kene taken , hehe ~ tahniah ^^

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page