29 September 2011

:: RIANG RIA RAYA OPEN HOUSE SPNB ::

Bile habis syawal??? tak lame dah kan...
Baru ni opis aku buat open house kat Restoren Seri Melayu Jln Conlay...

Banyak sangat peringkat open house opis aku ni ha..
Hari tu dah ada open house jugak...tapi buat dekat floor opis je untuk department..
Aku ade citer kat entry INI..

Dengan staff branch JB
Siap ade kugiran lagi..hihihi...boleh panggil kugiran jugak ek?? ^____^

artis opis..kalau dorang bace komfem kembang ni..artis sangat..

 Tu je la entry untuk lunch hour ini...hihi...
Nanti ade entry untuk open house opis cawangan Pahang semalam.. ;)

p/s : habis diet aku...grr...~

T E R I M A  K A S I H  S U D I  B A C A  D A N  L I K E  L A  Y E . .  ^^

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page