Pink Diamond

6 September 2011

GA DAH DITUTUP!!!

Nak umumkan...
Dah tak boleh join GA tau...
Aku dah tutup dengan rasminye..

Lambat sikit aku buat entry penutupan ni sebab baru balik dari bank..
hehehe..

so, link-link blog yang join aku dah amik...
sehingga ke pukul 2pm tadi...
yang aku tak copy tu,maknenye lambat sangat la kan..tertinggal tiket flight...^^

nanti aku akan update senarai link blog dengan no giliran korang ye...
sebab no tu la yang akan bawak tuah kat korang..

p/s : tunggu next entry untuk list peserta GA Cik May okei??

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page