13 September 2011

Segmen Kancil8349 : Pengalaman Korang Semasa Menghadapi Peperiksaan UPSR

Jom join blogger punye segmen..
Sama-sama kite memeriahkan segmen ni ye.. ^__^

klik SINI kalau  nak join

Nama Sekolah : Sekolah Kebangsaan (LKTP) Keratong 4&5 --> kat negeri Pahang
Tahun UPSR : 1998 - rase nak kembali ke zaman kanak-kanak...
Keputusan : Masa tu dah zaman 5A..tapi result aku kurang 1A..hahaha..

Tak ingat sangat la pengalaman masa tu..yang aku ingat, tak sabar nak habiskan exam..
sebab lepas tu cikgu-cikgu ada buat game main congkak dengan batu seremban kat sekolah..
untuk budak-budak darjah 6 je..
sebab sementara nak tunggu cuti hujung tahun pastu dorang tak nak bagi budak-budak monteng sekolah...

p/s : aku dah hilang ingatan kot sampai boleh lupe pengalaman aku mase UPSR..

k a l a u  k o r a n g  L I K E  e n t r y  n i  k o r a n g  m e m a n g  b e s t ! ! !

10 comments:

  1. Salam,

    terima kasih kerana sudi ikut segmen Kancil...

    ndak apa yang penting ingat lagi sekolah mana kita belajar. hehehe...Kancil pun macam tu, ndak sabar mahu habis exam

    ReplyDelete
  2. hehhe.

    bukan setakat batu seremban je kak, karom, chest, semua ada. eksaited nak main sebenarnya. ;)

    ReplyDelete
  3. salam kenal. a ah la. pas exam tu pi sekolah untuk main je.haha..

    ReplyDelete
  4. hehehe~~jom ke zaman tu balik cik may:)hahha~~yath upsr tahun 2000:)

    ReplyDelete
  5. best nye datang back to school semula..=)

    ReplyDelete
  6. tumpang lalu....
    datang dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  7. Salam,

    Kancil dah buat entri khas untuk blog ini...jomlah terjah

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/entri-khas-mereka-yang-tidak-lupakan.html

    ReplyDelete
  8. hehehe...hahaha..nak main seremban..saya lama dah tak main seremban tau.hehe=]

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page