Pink Diamond

6 September 2011

SILA SEMAK NO PESERTA GA

Sori-sori..lambat cket untuk update list peserta GA

Ape-ape pun,aku nak say thank you kat semua member-member blogger yang memeriahkan GA aku baru-baru ni...
Tanpe korang, tak tau la ape jadi dengan GA  aku... ---> penuh dengan rasa terharu..  T__T

korang boleh check link blog korang ade tak kat sini..pastu ingat no tu yer..erm...sape-sape yang lambat join GA ni mintak maaf la yer...tunggu next GA..


















































77. http://suka-sukacontest.blogspot.com/2011/09/assalamualaikum-selamat-hari-raya-jom.html







p/s : esok pagi aku akan kuarkan entry keputusan berdasarkan random.org. kalau ada link yang takde dalam list,let me know ye...just drop ur link kat entry ni...=) 
Esok kene sambung bw kat blog-blog yang dah join ni..esok kene start dengan blog Nur Hanis.. Sori sangat sebab terpakse naik beca untuk bw..tu yang lambat cket sampai...keje sangat banyak di atas meje ku ini...sobsob.... Y__Y


Sile LIKE entry ni kalau suke ye.. ^^

9 comments:

  1. yeay ade. semoga no 54 adalah no bertuah. insyallah

    jum visit my blog

    www.cikinaberry.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ada.. no 71.. tq dear..;)..hope luck..

    ReplyDelete
  3. Yeayy! no 7.harap2 ada rezeki.hehe :)

    ReplyDelete
  4. okay.. ade.. hehe.. hopefully, it will bemy lucky no. :)

    ReplyDelete
  5. ade jg..no 55..mg de tuah.hihi..

    ReplyDelete
  6. moga kite bertuah! hehe ( nama mmg takde sebab tak join kak. ;p )

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page