Pink Diamond

7 September 2011

1 BE BAKAL LENYAP DARI PANDANGAN AKU

Pagi-pagi bute ni sampai kat pc terus melawat incek nuffnang...
Tengok-tengok dari 3 ketol BE dah tinggal 2 ketol BE je..
sobsobsob...  T__T
1 dari BE aku dah bertukar menjadi ME....
sedihnye aku...
tergamak kau  meninggalkan aku...
lepas ni aku nak g amuk incek nuffnang..

p/s : saje buat entry ngade ni..sebab nanti nak update entry pemenang GA kan...so,kene bagi saspen sikit.. jangan mare!

p/s kedua : hari ni sempat bw beberapa blog yang dah join GA..so,nanti bile aku ada mase aku akan bw blog bermula dengan name Nurul Huda...

Kalau tak suka entry ni,kene LIKE jugak!! ^_^

6 comments:

  1. waa...ku br dpt 2 be...dh brp lma blogging?

    ReplyDelete
  2. hehe..baru je lagi..bulan feb ari tu...tp mase tu tak aktif pun..

    ReplyDelete
  3. be tu hape? np dia tukar jadi me?
    huhu,tak taw pape nih :D

    ReplyDelete
  4. Muhamad Zulkarnain : okei ^^
    al_hakim : tak lame lagi ade la tu kan..rezeki di mane2..
    zareliqa afiqa : ha...tu duit tu.. =)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page