26 September 2011

:: KAT OPIS GOMEN..LEPAKqueen ::

Halluu...
Rase lame giler tak menghapdet blog aku ini...
Cuti balik kampung kan...

Tak sabar nak hapdet entry aku jadi pengapit kawan aku kawen baru ni..muahahahahaha....

Ekcelli now aku kat kuantan..
Tadi baru je lepas appoiment dengan doktor..
sekarang ni kat opis kawan aku...
Name beliau Norasmida.. (die mintak mensyen name die kat sini..hihihi..)

Pinjam PC die jap sebab nak hapdet blog..hihihi.....
Jap gi nak gerak pulang ke KL..
 

p/s : doakan aku selamat sampai ke KL yeah!!

Terima kasih sudi bace entry ni..

4 comments:

  1. wah...member siap mintak mesyen name lg...hahaha...kim slm je kt dia ek??smoge slamat...amin~

    salam perkenalan..

    saje BW sni...singgah2 la tempat sy ek??

    ReplyDelete
  2. sempat pinjam pc kawan untuk update blog...kira semangat waja tu! congrates...:-)

    ReplyDelete
  3. patutlah x berupdate blog.. moga selamat sampai KL.. amin..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page