7 September 2011

ENTRY BASI BERBUKA PUASA KAT MELAKA

Part ni aku memang nak sangat update kat sini sebelum raya...
Tapi tak sempat kan..Jadi ni la entry puasa edisi dah basi..hukhukhuk.. T__T


Hari jumaat sebelum raya tu aku berbuka puasa kat rumah Chairman aku kat Melaka...
Pukul 4pm dah ada kat sane..sebab ade sedikit kerja yang kene selesaikan sebelum berbuka puasa.

Seperti biasa, buat kerje macam biasa sebelum boleh melantak dengan penuh selere...
Check-check document dulu..lalala...~ dalam hati --> Tak sabar nak makan!nyum3...

Oh..sempat lagi posing 3 si dara jelita....ops...yang tengah tu bini orang ye...hihihi....
Posing tu penting tau..nak-nak pulak dengan kamere company..pfftt....mane tau masuk majalah bulanan company..hakhakhak... ^_^

Pastu,harusla makan dengan penuh selere..dapat meje VVIP lagi..tak sia-sia aku datang jauh-jauh..perjalanan jauh dari KL kan..perut lapar bagai nak rak...
menu paling best, daging salai masak lomak cili api dengan sambal udang..memang terbaik...
mujur tank perut aku kecik...
kalau tak,mamat 3 orang kat depan aku ni tak sempat nak rasa lauk sedap tu..huh...~

Lepas kenyang,bersantai sambil berborak-borak dan bergurau senda la dengan kekanda-kekanda opis ni..
Tajuk borak nye...'bile Datuk nak hulur duit raye ni..'
Agak lame jugak la buat muke tak reti sambil menoleh-noleh kat meje Datuk kat sebelah kitorang..

Rupenye penantian tak sia-sia...dapat!!!weeee..~
Lagi la tak sia-sia kene habiskan waktu rehat malam kat highway..
Yang tak puas atinye, kenape Big Boss ++ manager-manager aku pun dapat jugak..isk!


Pastu macam biasa,amik gambar la dengan Datuk-Datuk ni kan...buat kenangan Ramadhan 2011..
Paling penting, kene amik hati dorang cket sebab dah bagi duit raye kan...
So, just say..........................................................................................................

1 MALAYSIA.....
Poket dah penuh...salam dengan Datin...
Mintak izin nak balik..
Dengan penuh ceria cakap kat Datin, "sedap betul lauk berbuke hari ni.'

p/s : Datin tu very sempoi okei...n very comei....

Aku suke entry ni,jadi aku LIKE la yer?korang LIKE tak?

5 comments:

  1. amek hati dengan sebut 1malaysia. hihihi

    ReplyDelete
  2. best nye cik may..

    cik may nak duit raya..

    ReplyDelete
  3. siezuka : nnt bg acc maybank ye..lupe la nak mintak..bz.. =)

    ReplyDelete
  4. pasal banner tranpernt tu, cer hantar gambar kat emel ayesha tp tak berani janji takut tak cantik je... :)

    bloggergirl84@gmail.com

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page