Pink Diamond

27 January 2012

:: 11 SOALAN MAMA NAK KENE JAWAB ::

 
Alangkah indahnye dapat bermalasan begini di pejabat..-> ayat tak ikhlas langsung!haha...
Tiba-tiba aku di tag oleh Mama...jawabla..ape lagi..
 
 

11 soalan dari mama yer...
1-Nama sebenar kamu dan berapa umur?
  • Nama saya Mayzura.umur saya BARU 25 tahun 7 bulan je mama..belum genap 26 tahun lagi..hikhikhik....
2-Berasal dari mana dah kawin atau belum?
  • Berasal dari Negeri Pahang dan belum berkahwin lagi..tapi lagi 2 bulan lebih i/Allah dah kawen...hehehe..
3-Tarikh lahir kamu dan anak yang ke berapa?
  • Tarikh lahir saya 22hb Jun 1986 dan anak yang ketiga.
4-Suka memasak atau tidak?
  • Masak?aiyoo...50-50 la..takde la tak suka masak..tapi buat masa bujang ni masak yang simple mimple je...
5-Suka pakai jam tangan atau tidak?
  • WAJIB pakai jam tangan..
6-Binatang apa yang kamu suka dan tidak suka?
  • Binatang yang saya suka?macam tak ada je..sebab saya ni bukan penyayang sangat orangnye..kejamnye diriku ini..yang tak suka pun tak ada..haha...boleh tak jawapan ni?
7-Makanan dan minuman kegemaran kamu?
  • Suka makan ikan..tak kira la ikan bakar ke..ikan goreng ke..
  • Pastu suka minum air suam..sebab sekarang ni minum air manis dan sejuk for sure tak abis!
8-Peristiwa yang paling anda tidak boleh lupa?
  • Mase kereta dilanggar dari belakang..fuh..2x kereta berpusing selepas rempuh divider jalan..
9-Apa warna kegemaran dan terangkan kenapa suka warna itu?
  • Warna kegemaran warne pink..banyak pulak koleksi baju dan tudung pink aku..
10-Bagi pendapat tentang blog mama ni yer suka atau tidak?
  • Blog mama ni biasanya blog yang suka lawati bila bw..mesti la suka..banyak petua dari mama.. =)
11-Dah like blog mama kat Facebook tak? 
  • alamak..belum la mama..sekarang jugak saya LIKE..hehe...
Nak tag dekat 11 orang..
  1. Kak Ayu Firzara..
  2. Hasrul Hassan
  3. Sis Diana
  4. Ati
  5. Ms Red Cheese Cake
  6. Clara
  7. Ika
  8. Fiza
  9. Noorul Ameera
  10. Cikgu Ma
  11. Cik Muda
Soalan yang mereka kene jawab adalah....
  1. Nama sebenar anda dan nama panggilan di rumah?
  2. Dah LIKE fan page FB Cik May belum?hehe ..blog pulak?dah follow?
  3. Pendapat pasal blog ni?
  4. Update entry blog tiap-tiap hari ke?
  5. Suka shopping online tak?kenape?
  6. Tempat makan ikan bakar kat mana paling best?hehehe..
  7. Ape pendapat pasal fesyen zaman sekarang?
  8. Ape hadiah paling best penah dapat?share la..=)
  9. Kalau dah kawen, honeymoon kat mane ari tu?ok?kalau belum kawen, ke mana perancangan untuk honeymoon nanti?kenape tempat tu?
  10. Suka artis tak?siapa?mengape?
  11. Selalu tido berapa jam?? hehe
Nanti dah jawab soalan-soalan di atas, boleh la letak kan link jawapan tu kat entry CM ye..terima kasih..

12 comments:

  1. assalamualaikum May...mekacih sebab dah jawab soalan mama yer...:)

    ReplyDelete
  2. cik may!!!!!!!!!!!!!!!! hehe,, muja buang banyak benda baru dapat jadi bawah 100,, ada satu kod yang bagi ringan,, tapi takleh nak letak kat entry,,, tak nampak ,, dah click edit html pun tak jadi jugak,, nak gak kongsi tapi tk leh :(

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum May...bila tengok kali ke dua ada benda mama nak bagi tahu May...sebenarnya tarikh lahir May sama dengan tarikh lahir mama la...seronok mama kerana dapat blogger yg sama tarikh lahir boleh sambut besday sama2 kan...:)

    ReplyDelete
  4. kite muda setahun je dari may! hehe 50-50 ea masak. kite ikut mood~

    ReplyDelete
  5. bila tengok soalan nie bawu teringat sm pon kena jawab soalan yg di tag oleh FD..lupa lak..hehe

    ReplyDelete
  6. salam cik may, sy pernak kene tag xtvt macam ni la dulu... heee...ni dia pny link..! Tag dari Yui aka Nusha.

    http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/10/im-tagged.html

    ReplyDelete
  7. Pernah kne tag dlu..

    hehhe.. btw, thnx tag.. hargai sgt2..

    Ehem. Soklan yg kq Mai nak tye tu psl nama sebenar.. Seriously sudah serender awal2... Hehehhe...

    http://cerytara.blogspot.com/2011/10/im-tagged.html

    ReplyDelete
  8. Akan dijawab soklan mama tu.... Thanks tag...

    ReplyDelete
  9. Udah dijawab ...

    http://www.hasrulhassan.com/2012/01/11-soalan-perlu-dijawab-tag-dari-may.html

    ReplyDelete
  10. owh..lagi 2 bln nak kawin ek? suka pink ek? mesti tema kahwin pink kan/ hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  11. your biodata..mse seklh dulu ni la yg selalu dibuatnyer...hehehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page