11 January 2012

:: NAK UMUMKAN PEMENANG GA TERAKHIR 2011 CIK MAY!! ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada 25hari je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi..



Jadi,pemilik nombor di atas...sila la emelkan detail diri anda sendiri kepada aku..emel kat mayzura@ymail.com  tajuk emel harusla detail pemenang..then nak name penuh,alamat surat menyurat, no tepon...make sure alamat tu ada penerima okei...kalau takde penerima, aku tak nak bertanggungjawab pe yang terjadi selepas itu..hihihihi.....

Untuk 1 peserta pilihan aku pulak adalah..jeng jeng jeng.........scroll ke bawah lagi...

.
.
.
.
.
.

fizafantagirO


So, sama macam kat atas..nanti emelkan detail ye Fiza..;)  aku pilih blog Fiza ni sebab die orang pertama yang join GA ni..dan azam die yang agak menarik...hihi..dapat bersama hubby gitu....

TAHNIAH!! TAHNIAH SEMUA YE!!

Thanx kat 67 peserta GA kali ni..Tunggu GA 2012 dari CM pulak...jangan lupe join lagi..i/Allah cube beri gift lain...;)

eh..tak tau korang nombor berapa?okei..klik SINI untuk semak okei..
Tak tau hadiah mende pulak??klik SINI pulak...
dah tau kan?yang berkenaan, sila la emel segera..^___^

p/s : aku tunggu emel respon dari pemenang sehingga hari rabu ni je ye...em..11hb Januari 2012..kalau takde, aku sub je hadiah tu kat sapa-sape..hihi.buleh?

8 comments:

  1. ala.. tak menang..
    ok2..tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum May...tahniah buat mereka yer...:)

    ReplyDelete
  3. ei... nombor 5.. T-T hampir kenak..

    ReplyDelete
  4. Ala tak menang . Congrates winners .

    ReplyDelete
  5. bertambah licin le muka pemenang lps ni.ye cm..

    ReplyDelete
  6. Wahh *gosok mata kuat-kuat .
    betul ke sy menang ni? HIHIHI . Alhamdullilah .. Mekasih lalink !
    1st time menang GA =) sy dah email dah tadi ^_~

    ReplyDelete
  7. hehe, saya menang? ALHAMDULILAH. Saya dah sent details

    ReplyDelete
  8. muja dah anta details,, tq random,, kih3,, tq kat cik may jugak,, sorry lambat respon sebab busy and laptop buat hal,, alhamdulillah,, :D

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page