Pink Diamond

4 January 2012

:: ENTRY BASI TENGOK ML MEGA LIVE ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
 
Penatnye aku....sebabkan dah cakap kat boss aku..azam tahun baru nak FOKUS dekat kerja..ha...makanye....jarang lah hapdet blog...sebab kerja tengah banyak..korang..sila lah simpati... T__T
 
Ni nak cite kat korang semua.kan hari tu aku ada cakap dapat tiket free untuk tengok ML Mega Final dari seorang blogger..[ekcelli tiket tu memang free..cume tak da masa nak g amik kat Bukit Jalil] tapi, mujur la sis Deqlis dengan baik atinye tolong reserved 2 keping tiketkan...tak payah beratur dan monteng opis hour..hikhikhik...
 
perkenalkan..ni la Deqlis
 
ni la 2 keping tiket tuh...
 

Dah habis...pemenang ML Mega tu pun dah g bergambar kat belakang stage.kalau nak tengok sape yang menang, klik SINI..tapi tipula korang tak tau kan.....

nak memuaskan hati diri sendiri....amik la gambar sesorang macam tu..haha...nak bergambar dengan Aeron Aziz tak sempat!!!lagipun, incek tunang malas layan tunggu-tunggu retis ni..erk..soalan..kurus tak aku sekarang?haha..jangan terpedaya..tu hanya la teknik posing untuk nampak slim..wakakaka....

lapar la..nak mencekik ke nak diet..adoiii....;(

3 comments:

  1. ooh rupanya kita berada dalam satu tempat malam tu..heheh

    ReplyDelete
  2. Akaka deqlis comel akak pon :_)

    ReplyDelete
  3. singgah sini...thanks enterframe muka akak kat sini...klu hari tu akak tak busy leh laa bawak awak jenjalan belakang stage..jumpa aaron kat bilik VIP dia...tp tue laa busy bebenor...ingat akak nk amik gambo akak ngan en hb dengan aaron tp dek busy gambo akak sorang jer laa... dengan bateri hp akak yg bakal kong malam tue..mmg limited nk call/sms sesiapa..pepun harap enjoy d show:-)

    tahniah OSBON:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page