5 January 2012

:: HADIAH UNTUK PEMENANG GA ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada sebulan je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi..


Sori-sori..lambat sikit update hadiah untuk pemenang-pemenang GA terakhir untuk tahun 2011 hari tu..

okei..hadiah kali ni ala-ala produk penjagaan kecantikan gitu...erm..yang dalam botol tu adalah masker untuk muka..ala....kalau korang g spa kan dorang akan letak masker untuk end aktiviti..kulit muke akan tegang gitu...aha...suka tak..suke tak..aku beli masker tu kat Spa masa buat facial hari tu...2 orang akan dapat masker tu untuk pemilihan melalui random.org okei...

Then, peserta pilihan aku pulak akan dapat gelang kristal dari Sabah baaaaa....

Okei..untuk senarai peserta boleh tengok kat sini..

4 comments:

  1. nak masker,,!!! menarik tertarik ni,,, kih3,,, :D

    ReplyDelete
  2. salam. nak ajak Cik May join GA saya. Kalu sudi, join la :)

    http://24-7nay.blogspot.com/2012/01/giveaway-24-7nay.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page