8 January 2012

:: NAK SHOPPING KAIN PASANG UNTUK FAMILY ::


**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada 24hari je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi..



Hari ni aku bercadang nak shopping kain pasang untuk mak,abah.makcik,pakcik,abg,bini dan anak-anak..pastu akak,abang ipar dan anak-anak...adik aku yang BUJANG lagi..haha...kenapa BUJANG kene caps lock ni...ada sape-sapa nak cube nasib jadi adik ipar aku..hahaha....

Bercadang nak beli kain dekat Nagoya Carrefour Wangsa Maju..untuk dorang pakai di hari persandinganku..ecewah...haha...ade cadangan kaler ape tak?my sis nak kaler grey....u olls nak kaler pe?tapi u olls beli sendiri la...haha...nak tau cadangan warne dari korang je..theme belah perempuan ala-ala Diraja gitu..hikhik..buat-buat muke blushing...

ops!ni entry autopublish!!

2 comments:

  1. banyak ye nak shopping!! best la.. nak tempah barang sepasang dua boleh? hehe!

    ReplyDelete
  2. nak pilih baju family harusla jgn sama tema dgn pengantin.nanti pengantin tenggelam.if bju pengantin warna putih, family maybe leh baju color purple or sebaliknya.kalau sama nanti, tak tau mana satu cik may ha.hihi

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page