Pink Diamond

18 January 2012

:: EDISI MALU TAK HENGAT BILE TERSALAH CUCUK! ::

 
Tajuk entry harusla tak hengat...tapi jangan salah faham.ini bukan la entry salah cucuk botox dan yang berkaitan dengannye..ini adalah berkenaan tersalah cucuk pinggang...

Sukar untuk ku melupakan kisah lucu ini..eh eh..ayat baku...do u know baku?bukan beku ok..kalau tak tau g bukak kamus Dewan Bahasa dan Pustaka.=)

Al-kisah begini...ingat tak cite budak yang ketat dengan senyuman edisi entry sebelum ini?aha....tak ingat?tak tau?tengok sini la ye...tak kan aku nak taip semula cite balik..

Kisah ni pun berlaku di surau yang sama...sedang aku berbual-bual dengan seorang sahabat, ada seorang perempuan telah mencucuk pinggang aku dan sahabat aku tu..die tak pasan aku sebab aku membelakangkan pintu masuk itu..die hanya perasan sahabat aku yang sedang bercakap dengan aku.

Aku pulak?tak la terkejut sangatsampai melatah..tapi dalam hati terdetik 'pehal minah ni cucuk-cucuk aku?kenal ke?' ayat kerek aku..haaa....kenapa ayat aku begitu kerek?sebabnye ada kat entry yang aku suh korang bace tadi tu..hihi...

lepas tu, die nak cover perasaan malu kot...lepas solat tu die tengok-tengok aku..mase tu aku tengah pakai bedak.aku pun buat la muke 'mesre alam' dan bertanye...'eh..kenapa pandang-pandang ni?' aku pandang die dengan senyuman..tapi tak ikhlas langsung hokei..jahatnye aku rase diri aku ini..hehehe..die diam je..

Yang aku ni teruskan pakai bedak sambil tersenyum simpul..sebab aku tau minah tu mesti tengah malu tahap gaban laaa... Kemudian, die g sebelah aku pakai bedak jugak..tapi toleh-toleh kat aku...aku pun senyum penuh 'mesre'...sambil bertanye..'kenape ye?'. musykil la asik pandang-pandang aku kan.Dengan spontan die jawab..'muke awak ni comel bile bukak tudung'..

Ahaaa...comel ke?time kasih la..saye dah tau lame dah...hahaha..tapi tu aku jawab dalam hati je la..kah kah kah...agaknye no idea dah nak cover malu die kan..



moral of the story, len kali pandang-pandang sebelum cucuk sebarangan..haha...sampai hari ni aku nak gelak bile teringat minah tu..

9 comments:

  1. perghhh.... mesti malu gile pompan ni. hekhek
    tak da say sorry langsung ke? hekhek

    ReplyDelete
  2. Seb baik tak tercucuk mak cik yg melatah.... Hhee...

    ReplyDelete
  3. bru ingat ana pun ada pnglaman slh2 tepuk..hahaha..nice..follow kamu ek..jgn segan follow ana ek

    ReplyDelete
  4. Hahahaha...nak cover malu lah tu.

    Adoi...pernah gak terkena, tapi tak der lah sampai cucuk² org...salah jiran. Tgk org ni dari belakang mcm kenal, tak tgk depan...main tegur jer, sekali silap org daa, malu gak lah.

    ReplyDelete
  5. muja yang rabun ni,, dah tak terkira banyak kali nye tersalah orang,,, tula,, dah tau rabun tak reti2 nak pakai spek,, ahaks,, salah sendiri,, sendiri tanggung :D

    ReplyDelete
  6. hehehe kalo tersalah cucuk org yg kuat latah, mau riuh satu surau tue. mesti dia kaber malu kekekeke

    ReplyDelete
  7. hehehe kalo tersalah cucuk org yg kuat latah, mau riuh satu surau tue. mesti dia kaber malu kekekeke

    ReplyDelete
  8. hihihihi...sian dekat adik tu ..mesti dia ter'over' eksaited maka jadi macam tu...hikhikhik

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page