Pink Diamond

5 January 2012

:: BUAH HATI INCEK TUNANG DAH NAK DATANG ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada sebulan je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi..

hm....marah tak kalau tunang korang ada buah hati lain..marah kan...? tapi aku tak pun..okei je..."aiman tak kesah." aku sangat supporting..haha...

sebabnye ni la buah hati die..hahahaha.....saje buat suspen kan....;p




sebelum ni kereta tu dah tersadai kat bengkel dari bulan Julai hari tu lagi...kalau nak tengok keadaan buah hati die ni sebelum ni boleh tengok kat entry sebelum ni..ni la dugaan-dugaan nak kawen kan...dah melayang duit....hemmhhhh.....bukan sikit-sikit melayang tu...erk..ada sapa-sapa nak sponser wedding aii nanti..hikhikhik....

7 comments:

  1. dah nak siap ke...Fully recover??...

    ReplyDelete
  2. alamak..haha....nnt ayun marah bgtau..total rm14k kot...insurans cover rm10k je rasenye...

    ReplyDelete
  3. nasib baik yang ni je buah hati nye,, cm wat orang cemas je,,, kih3

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum May...wah dah nak siap repair ke cian nyer buah hati tunang May masuk wad yer...:)

    ReplyDelete
  5. dah nak siap kete wan.. patutlah skrang ni hepi semacam jer..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page