Pink Diamond

25 January 2012

:: BAJU LESAP DI KEBAS DARI AMPAIAN!! ::

Gud morning..selamat pagi semua....Selamat pulang dari bercuti...Gong Xi Fa Cai...4 hari cuti..makanye 4 hari tak hapdet blog....pfftt..~ harap ada lagi yang nak bacae entry aku...ade yang aku nak cite dengan korang ni...

1st adalah cite sebelum balik kampung...aku teman incek tunang amik kete kat bengkel..nampaknye kete dah siap!! tapi...sape nak drive 2 bijik kete sekaligus ni?ye la..gi sane bawak kete..kat bengkel ade lagi satu kete...haiyooo.....aku memang malas dah drive kete manual ni...takde pilihan..kedua-duanye adalah manual car...

Tapi no choice la...kene paksa jugak bawak kete..hukhukhuk....bawak je la kete sampai umah..muke terpakse...huwaaaa....lepas tu terus teman incek tunang tukar sport rim dengan tayar...gambar?dalam kamere..kamere?dengan incek tunang...hihi..

Cite kedua berkaitan dengan tajuk entry di atas..baju aku kene rembat!!!what the fish betul la budak-budak kat kampung aku ni..dah takde keje..pastu takde otak kan...hangen betul aku...

Baru je berlaku semalam..aku ingatkan anak-anak buah aku tolong angkat baju-baju aku..ye la...makcik nak balik KL dah kan..tanye sume orang tak mengaku...rupenye memang dah diambil manusia yang tak bertamadun..stress aku!!!banyak pulak tu baju aku...baju pun bukannye baju cantik-cantik..ala..baju murah yang wajib beli bile menjelajah negeri lain..akak aku g Sarawak, die belikan baju t-shirt tu..aku gi PD, beli t-shirt tu..adalah dalam 4 helai jugak..belum termasuk lagi baju tido aku sepasang!suar tido dapat GA ari tu pun kene rembat!! suar ***** pun kene jugak!bengang kan??aku rase betape bengongnye pencuri itu!!

Mak ajak jumpa Pak Ustaz..nak tengok kenapa orang tu amik baju aku...ye la..dah nak kawen ni..mak aku risau la...tapi aku tak g pun..sebab incek tunang pun dah otw nak sampai umah..nak pegi fitting baju kat umah mak andam.appoiment dah dibuat..adik aku la teman mak aku pegi jumpa Pak Ustaz tu..

Kesimpulannye..aku bengkek!!!

4 comments:

  1. Ni mesti rumah jenis halaman luas n tak de pagar... Senang je nak amek... Selalu alami masalah ni kat asrama....

    ReplyDelete
  2. Bahaya jugak tu cik may.. ape pak ustaz ckp??

    ReplyDelete
  3. uisshh..ade lagi benda ni skang..hmm bahaya tul..huhu..

    nway salam kenal cik may..miza b2b 2012 dtg melawat..jom singgah blog miza..folo cik may..sudila kirenyer..folo miza juga...kiter share sama2 sal kawen ok..

    http://lildrwalimah.blogspot.com/2012/01/finally-its-overbetween-me-and.html

    ReplyDelete
  4. Saya ada menjual cendawan mekah, apa apa boleh ws saya di 0177830293

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page