Pink Diamond

17 January 2012

:: DAH DEKAT KAWEN TAK PAYAH MEKAP.NANTI TAK BESERI MASA SANDING ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada 14 hari je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi
 

Entry tiada bergambar..Tajuk entry hari ini adalah berkenaan mekap dan seri..check point utama Mekap dan Seri..aik..pe ni ulang ayat same je..haha..


 

Baru ni aku sembang-sembang dengan kengkawan yang dah kawen..meh tengok dialog itu ye..


 
Kawan-kawan : Bile ko kawen?
Aku : end of April.
Kawan-kawan : haa..elok sangat dah tu jangan mekap dari sekarang..gi opis jangan mekap.
Aku : ha?ea?pucat la nanti..
Kawan-kawan : tal tak pe..nanti muka ko takde seri bile sanding..
Aku : Ea? Habis tu dah hari-hari g opis muke pucat lesi tak pakai bedak, bile dah mekap time jadi pengantin memang la nampak seri..kan..pakai  bedak tebal yang orang nampak seri kot..kakaka..
 

Pandai-pandai je aku buat rumous sendiri kan..haha..tapi betul ke?mesti ramai blogger yang lagi arif pasal seri pengantin ni..share la siket dengan aku..

9 comments:

  1. saya x de pengalaman..tak kawen lagi..hehe..tapi saya rasa setakat pakai bedak, mekap sikit-sikit boleh kot...

    ReplyDelete
  2. salam cik May =) dah dapat gift tu .. CANTIKKK ! hihi .. =) mekasih dear ^_~

    ReplyDelete
  3. betul2.pandai2 je.makeup je,but nipis je lah.kalau makeup kawen tu lain.dye make up cantek.

    ReplyDelete
  4. setju ngan nur anis...mekap skit2 x de hal lah...jangan lah hari2 mekap cam nak kawin kompom x dak seri time kawin...huhuhuh

    ReplyDelete
  5. rasanya macam tak dapat lagi,, ti dah dapat muja inform,,, gipun ti kamis ni muja balik umah,, hehe

    ReplyDelete
  6. yup..ada terbaca gk tu...buat sbln sblm la...buat awal2 kang org kata ko sakit pulak hehe

    ReplyDelete
  7. aiitt..mcm tue pulak, xde pe lah, ok je nak make up, tmbh2 ag bila nak kawen nie make up sikit2 pun dh nmpk serinya

    ReplyDelete
  8. aik.. kite xtaw pun~
    tp better pakai mekap yg nipis je kot~ huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page