12 January 2012

:: PERFUME GUCCI FLORA AVAILABLE ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada 20 hari je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi
 
Perfume Gucci Flora is available...botol besar..sape-sape berminat atau ada pertanyaan boleh emel terus kat mayzura@ymail.com.
 
Untuk makluman, perfume akan di order bile ade order dari cutomer yang serius sahaja ok..
Untuk stok perfume yang dah dijual sebelum ni boleh tengok kat sini...
 
Nanti akan update lagi stok perfume yang baru di order dan dah diambil..
 
Sekarang ni nak kene pegi Course Perbendaharaan pulak..hadei..seharian la pulak course ni...

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page