Pink Diamond

12 January 2012

:: TIPS AIR DAUN SIREH DAN KEPUTIHAN PART 2 ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada 19hari je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi..
 
Ni adalah sambungan untuk entry Daun Sireh yang aku beli last week dan kaitan dengan keputihan yang selalu wujud di kalangan wanita..hihihi..dah beli dan sireh haruslah nak tunjuk hasilnye kan...taraaa.......tengok bawah ni...

Aku pun dah gune..kesannye positif..dan aku menggalakkan housemate aku gune sekali..hihi...korang pulak..jom la try kaedah tradisional ni..jimat..tak payah nak beli pencuci wanita yang mahal-mahal..jimat sen...^_____^

6 comments:

  1. ooo,jimat.n senang..tq ttg info ni..menarik..mana nak cari daun sireh..??

    ReplyDelete
  2. pernah guna dulu masa time muda remaja...mak cari & buatkan...skang kompom la kena tanam sendiri kat putrajaya nih klu nak guna cam nih...hehehehehe

    ReplyDelete
  3. wah3...makin berseri le bakal pengantin ni =P

    ReplyDelete
  4. terasa di hati nak mencuba nya... (:

    ReplyDelete
  5. tag sini :) http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page