Pink Diamond

17 January 2012

: PERFUME AVAILABLE , ADE LAGI NAK ORDER?::


Lambat sikit update perfume..sebab aku dihantui kesibukan bekerja...haduih...kene stayback kat opis sampai pukul 10:30pm..haduih...  T___T

Yang kat atas tu adalah perfume yang dah dibooking...tapi kalau ada yang nak order lagi boleh bagitau..
Perfume yang dah dijual pulak boleh tengok kat sini..kalau yang masih available adalah perfume ini..

sape-sape berminat atau ada pertanyaan boleh emel terus kat mayzura@ymail.com

pss..kalau sempat nanti aku akan update perfume yang baru restock minggu lepas...nak sambung buat keje...bye....~

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page