13 January 2012

:: MASUK PIZZA HUT KE SEKOLAH TADIKA NI??? ::


**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada 18hari je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi..

Last weekend teman incek tunang yang mengidam nak makan pizza hut..teman je la..walaupun aku tak suke..tapi makan jugak..haha...tapi makanan kitorang memang tak habis...i told him.."tekak aii ni tekak kampung..tak suka makan roti pizza..suka makan asam pedas ke..sambal tumis ke..masak kicap ke..hihihi.." tapi tak pe la kan..bukan tak boleh makan pizza pun..cume tak suka kureng sikit makan pizz..

Korang tau ni pizza ape..aku pun lupe nama pizza ni..tapi yang banyak cheese tu la..cheese bukan la feveret aku..wekss..

Nama pizza yang aku ingat Chicken Supreme je..sebab akak aku kate kalau gi Pizza, jangan order ngarut sangat..sebab bukan sume sedap..tapi die suke Chicken Supreme..aku pun suke....

Hasilnye bawak aku g pizza hut tu, aku makan satu slice je..haha...yang lain...sape lagi kalau tak incek tunang setelkan..kuikuikui..

Eh..bukan nak cite pasal aku makan pizza ke tak...nak cite welcoming dari staff pizza kat customer..pergh...ayat gini..."Selamat Datang Ke Pizza Hut!!!!" Pastu diucapkan beramai-ramai...dengan suara kuat giler ar...tersipu-sipu aku masuk Pizza Hut dengan tunang aku sebab rasa macam masuk taman kanak-kanak je.sebab kuat sangat suara dorang tu..Pastu staff Pizza Hut tu macam tergelak-gelak lepas diorang buat welcoming macam tuh..mesti dorang rase macam budak tadika kan..aku pun rase macam tu jugak untuk dorang..hahahaha...^_____^

Pada aku, cukup la sorang je yang welcome kat customer datang makan kat situ..kan lagi sopan..duduk kat pintu masuk tu..say "Welcome to Pizza  Hut" dengan nada yang agak profesional dan tangan kanan diletakkan kat bahu kiri..ala-ala masuk pintu hotel...hihihi..tak payah la sume sekali beratur kat pintu tu jeri-jerit...pada pendapat aku lar....pendapat orang lain tu, tak tau la pulak..
  
Pastu staff tu serve soup ni kat meja kitorang..incek tunang tunjuk tangan suruh tengok soup tu..meleleh-leleh..macamane la dorang ni buat keje..ada ke bagi macam tu kat customer..macam kurang sopan je..lap la dulu..jangan la bagi dengan comot-comot gitu...ishishish..(sambil menggelengkan kepale..) agaknye berapa la umur budak yang tuang soup ni....
Tapi yang ni aku suka..ais krim sebagai desert...ada rasa kacang badam..rangup..lemak..pastu ada jeli-jeli..cokelat sedap..cukup rase la!!err..ada macam komen JJCM kat tv3 tak?hahaha....

p/s : kejadian ni kat Pizza Hut Tesco Ampang @ Extra Ampang..kalau aku gi kat Pizza Hut Maluri takde la suasana macam di atas tu..tapi tak tau la kalau Pizza Hut Maluri pun dah buat welcoming menjerit-jerit jugak..sebab kali terakhir aku g Pizza Hut Maluri tu dalam bulan Julai tahun lepas.hihihihi....;p


6 comments:

  1. happy la tu date ngan tunang,, haisy,, tak sabar nak ada tunang kalau baca blog cm,, kih3

    ReplyDelete
  2. Belum penah lagi masuk pizza hut ada kanak2 menjerit bagai.. kehkeh.. (terlebih mesra :))

    ReplyDelete
  3. my favourite dessert at pizza hut !!!!

    ReplyDelete
  4. Dah rasa dah cheesy pizza tu...mmg sedap kalu gila makan cheese....

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum May...wah sedapnya piza tu nak cikit boleh...:)

    ReplyDelete
  6. ko pernah masuk hari-hari?? ha situ lg la mcm tadika betul

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page