Pink Diamond

10 January 2012

GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKA

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada 21hari je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi..
 
 
Nampak je GA dari blooger ni, terus join dengan sepantas kilat..adakah aku menjadi orang pertame?hopefully..hihi...aku buat new post dengan laju-laju dan cube merenung jugak blog die..sebab keje banyak sangat ni...hihi..

 
Klik je banner kat atas untuk join sekali ye..Sizuka mintak komen pasal blog die.. so far aku suke wajah baru blog die ni..sebelum ni terlalu simpel..blog ni pun tak terlalu berat nak loading..okei la..Sizuka ni suke jumpe retis rasenye..dalam blog die banyak entry jumpa retis..korang-korang kalau nak ikut die jumpe retis boleh la berkenalan dengan Sizuka..BTW, blog u okei..jangan letak gajet mengarut-ngarut pulak nanti..okei...kekurangan?CM ni suke something yang simpel..asal simpel je CM suke..so, sebab blog ni simpel, takde la kekurangan..^__^
 
Nak tag kat Lily dengan Niena..korang join tau!!

2 comments:

  1. good luck...
    http://www.zahidahwahid.com/2012/01/5034/

    ReplyDelete
  2. Cik may.. time kasih join..

    time kasih jugak atas komen tu.. kite suka.. ;)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page