26 January 2012

Anastasias Spa Giveaway 2012

 
Hai kawan-kawan di alam maya...gud morning..sori sangat..lately ni mood nak hapdet blog agak ke laut sikit..memandangkan keje tengak melambak kat atas meja...nak bw pun takde masa dah sekarang ni...kalau hapdet entry pun ala-ala syiok sendiri la kan..takde orang nak tinggalkan komen..sedih aku..sobsobsob..  T____T
 
Sekarang tengah agak stress dengan kerja..aku bw jap kat blog kawan-kawan..then jumpe GA ni..
 

Tak salah kot nak join GA ni sebab menarik jugak..dapat gi SPA dengan percume untuk lelaki dan perempuan...memang tergedik-gedik la aku nak join mencube nasib..lala..~

Hopefully aku dipilih sebagai pemenang..haha...tanpe segan silu aku nak mengundi diri sendiri sebagai pemenang..

Bagi aku yang bakal menjadi pengantin pada bulan April ni, mesti lah nak bermandi lulur bagai ni kan..so,itu la sebabnya aku sangat layak dipilih sebagai pemenang..ngehehehee....pastu bawak bakal laki aku sekali..yer dak??kan jimat sikit kos di situ...hehe...

Aku nak tag kat blogger lain..em...tapi blogger area KL la kan..antaranye adalah Siezuka dan Yna..selamat mencube ye u olls berdua...;) kenape aku tag dorang?mestila sebab dorang ni tinggal area KL..senang nak g SPA tu kalau nasib dorang baik..(tapi,kalau u olls dapat, kene ajak aii sekali la..haha..joking..) then, aku rase dorang ni suka dengan SPA..so, aku rasa aku dah pilih orang yang tepat untuk memeriahkan GA ni..thehehehe...

3 comments:

  1. tq dear for join !!!!! wahhhhhh xlama dah tu xpe biasala mood on off, gud luck for giveaway yea :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum May...mama dtg tag May yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/01/mama-kena-tag-oleh-cikgu-kancil.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page