14 January 2012

:: TARA..KAIN PASANG EXCLUSIVE DARI NAGOYA UNTUK FAMILYKU ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada 17 hari je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi
 

Last week aku ada buat entry nak g shopping kain pasang untuk family aku..kitorang ni jarang la nak sedondon dondon ni kan...so, sekali sekala aku nak tengok dorang jadi boria..ahaks.....tak tau la macamane ghopenye.....
Aku pilih untuk shopping kat Nagoya Carrefour Wangsa Maju sebab tak susah sangat cari parking dan tak sesak sangat macam kat Masjid India tu...then my frens cakap..Nagoya Carrefour Wangsa Maju adalah tempat textiles terbesar kat KL..wow!! hehe...

 

Kain yang aku pilih untuk family kaler grey dan berdasarkan permintaan kakak ku jua....plan asal nak amik sifon..tapi tak tegamak nak tengok dorang pakai sifon time panas-panas kenduri tu..ye la..sifon kan kene ade lining...atau inner kat dalam..

So, aku pilih kain yang tak perlu pakai banyak lapisan..kaler nak grey..tapi tak kan nak amik plain..so, pilih yg ade corak-corak sikit...

Taraaa....ni la die...untuk baju melayu amik plain je..tak kan nak bunge-bunge jugak..?kann...

Meh kasik zoooom cket..corak abstrak...incek tunang tunjuk..cantik jugak kan..amik je la...tapi dekat 2 jam jugak mencarik sebelum jumpe yang ini..pheww..


Kat bawah ni pulak untuk pengapit aiii..hik3..amik ade bunge cket..sebab...nak nampak lain cket dari corak family aku..kenape aku pilih grey jugak?sebab...pengapit laki mungkin adik aku..adik aku pulak aku dah belikan kain kaler grey..jadi untuk menjimatkan kos aku,aku pilih kaler same jugak la untuk pengapit pompuan..haha..so dah save untuk baju pengapit laki..kikikiki....


 

Totally aku beli kain ni sume dekat 40meter jugak la untuk pompuan..T___T
Semoge dorang semue gumbire dengan kain yang aku beli..;) 


3 comments:

  1. wah sakan shopping yer cik may..

    jom join ni.. kt tag cik may..

    http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2012/01/saya-mahu-wang-kertas-malaysia-siri.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...wah seronoknya buat persiapan majlis tu...:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page