Pink Diamond

6 January 2012

:: DAPAT JUGAK TUDUNG EKSPRESS CHIFFON RADIUSITE ::


**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
pss..korang ada 26hari je lagi nak dapatkan perfume free tu...cepat klik laju-laju..hihihihi..


Hari ni nak senyum lebar-lebar...hihihi...sebab tudung yang menjadi idaman dah dapat!!ahahaha..time kasih dekat incen tunang yang dengan baik hatinye pegi Butik Radiusite tengahari semalam..

Design tudung macamane??yang aku nak semalam la..gambar tudung itu di sini...hihi..belum sold out lagi di kedai.. ^__^  err.santek tak kaler tu dan tudung tu? ;)

3 comments:

  1. nasib baik dapat,, kalau tak kempunan,, kih3,,, :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. lawak je cik may ni.. sib baik ade encik tunang.. ;)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page