18 January 2012

:: CERAMAH DARI USTAZ KAZIM MEMANG TERBAEKKK.. ::

Hari ini, 18.01.2012 Ustaz Kazim dijemput datang opis..ni kali kedua Ustaz Kazim datang kat opis aku..Ustaz Kazim dijemput oleh Pengarah Urusan aku..sebab Pengarah Urusan aku ni suke dengar ceramah dari Ustaz Kazim ni..

Kali pertama aku dengar ceramah Uztaz Kazim masa bulan 5 tahun lepas..teruk aku ni kan..ketinggalan zaman..tapi first time dengar tu memang dah suka la cara beliau berceramah.Ustaz Kazim siap pesan, tunggu kemunculan die kat Forum Perdana Hal Ehwal Islam pada tarikh sekian sekian...aku siap tunggu depan tv lagi nak tengok ceramah Ustaz Kazim..mase tu tengah outstation..tengok kat hotel la..

Ceramah dari Uztaz Kazim memang terbaik..ada lawaknye..memang tak ngantuk..tapi dalam setiap lawak Ustaz Kazim, mesti ada terselit fakta keilmuan dan keagamaan yang nak disampaikan..tapi  yang menarik tu, Ustaz Kazim ni memang tak miss dengan isu semasa kat negara kita.

Hari ni dapat tau Ustaz Kazim nak datang 11.45am..pukul 11.30am aku dah tak sabar-sabar nak naik kat bilik ceramah tu..hikhikhik...

Sempat amik gambar dengan Ustaz Kazim..hehehe..jangan jeles ye kepada peminat-peminat Ustaz Kazim..hehehe...
Kesimpulannye..aku suka ceramah Ustaz Kazim.;)

5 comments:

  1. ye~ ustaz kazim memang best..suka dengar dia punya ceramah :)

    ReplyDelete
  2. saya pun suka gila ngn ustaz hikhik =) tp belum diberi kesempatan jumpa lagi ngn ustaz huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page