Pink Diamond

2 February 2012

:: SEKIAN LAME SEPI, HARI NI NAK UPDATE PLAK ::

Hai..lama rasenye tak hapdet blog comot aku ni.ada yang rindu tak??ngehehe....

Lately ni agak bizi sikit...dengan event opis dan kerja yang berlambak-lambak juga...tapi tadi sempat jugak aku dibooking untuk event bersama PM kita kat Seremban minggu depan...pheww...rasa perasan glemer kejap..=P

Jangan jeles ye...haha...

Oh ye...lately ni agak bizi dengan biz sampingan jugak..aku telah rasmi menjadi agent tudung..ahaa...tudung macamane?buat masa ni adalah tudung jenis syria dan innernye dan jenis yang ada awning..hehe..korang-korang...sudi-sudilah menjengah KEDAI aku ye..kain sangat berkualiti..dan wangi..hehe...tak pecaye?jomla try beli di sini..

3 comments:

  1. Wah...glamer cik may kita ni. Siap di booking utk event bersama PM lagi tu ☺☺

    ReplyDelete
  2. waaa...bz nye cik may skunk. :)

    ReplyDelete
  3. Memang lame sgt x berupdate Cik May ooi.. asyik2 bukak blog ni entry yg same jer.. Semoga berjaya Cik May.. ;)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page