9 February 2012

:: DIY BUNGA TISU a.k.a BUNGA CREPE PAPER ::

 

Cak!!!aku muncul lagi setelah 5 hari tak tengok blog!! yeba yeba...hihi..terlebih riang pulak mukadimah entry ni..eh..time kasih ek kat mereka yang memuji DIY bunga tisu aku tu..hehe...

 

Last week just try je kat opis pakai tisu..
balik kampung baru ni saje la aku try dengan crepe paper plak..
try and error okei walaupun tak bace step sampai habis sebenarnya.haha....Moon tau cite ni..hikhikhik..

Proses nak sediakan kelopak bunga..;)
Masih kuncup lagi..belum dikembangkan


taraa...dah kembang bunga aku..hikhikhik...

Tak sangka aku ni berbakat jugak buat bunga ni..marila memuji diri sendiri..kihkihkih....

Kalau ada yang nak tau macamane boleh jadi macam tu boleh tengok kat sini untuk step buat bunga tu yer...

9 comments:

  1. macam best je buat benda ni..nak tru jugak ni..hihi

    ReplyDelete
  2. wah.. kreatipnya u!!!

    -www.madammondoq.com-

    ReplyDelete
  3. wahhh.....kreatif nya...bleh wat duit ni...hehehe

    ReplyDelete
  4. tag kamu --> http://chikimaruko.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

    ReplyDelete
  5. hehe..jadi la sgt...tapi tak terer langsung..;p

    ReplyDelete
  6. cantik..saya suka orang yang terer kraft ni...salam kenal

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page