16 February 2012

:: TERJUMPA HANDMADE KALENDAR 2008 DARI SI DIA ::

Minggu ni adalah minggu terjumpa barangan lama aku ke?asek-asek cite selongkar barang jumpa itu la..jumpa ini lah...kan...hehe..layankan je la yer...tengah mood mengenang masa lalu ni..;) 

Sambungan selongkar barang dalam entry sebelum ni, terjumpa pulak kalendar pemberian seseorang..

Nampak gambar pompuan gemok tu??aha..tu la aku masa 2007..tu gambar masa kat study kat Kelantan dulu-dulu..dengan tudung serabai-serabai gitu..(kira tu la gambar paling cun masa tu..haha..)

Print out je dengan paper yang biasa guna nak print gambar tu haa...boleh dikira sebagai handmade jugak la kan??? =p

ahaaa...Si dia??mestila si incek tunang yang si dia tu..masa dia bagi kalendar tak ada plan pun untuk kawen seperti sekarang..hehe..

p/s:simpan untuk kenang-kenangan..kalau selongkar kotak barang-barang sekolah menengah ni mesti jumpa macam-macam lagi...hihi..peace yow!!

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page