Pink Diamond

26 February 2012

Kuantan,here i come..

Sekarang aku dah berada di Kuantan..bukan cuti-cuti Malaysia..nak tengok keadaan mak aku..yang tak tau citer,bolehla tengok entry doa untuk ibu tu..

So far,malam tadi mak aku macam dah okei sikit dari last week..die dah boleh baring dan duduk sendiri tanpa bantuan.tangan kiri pun die dah kuat cikit.

Cume kaki je la..still tak okei lagi..die kata macam ada batu je..tak boleh jalan lagi..

Terima kasih kat semua kawan-kawan bloger yang mendoakan kesihatan mak aku...

P/s : entry tak bergambar ni bosan kan?hihihi..sekarang ni dekat East Coast Mall..hantar anak buah..cikgu die blnje tengok wayang sebab menang game netball semalam..

4 comments:

  1. moga mak cik may cepat-cepat sihat,, msti cik may risau kan,, cm muja risau time umi sakit hari tu,, :(

    ReplyDelete
  2. smoga mak ko semakin baik beransur2...insyaAllah..

    ReplyDelete
  3. Moga mak adik cepat sembuh okeh.Bayk2 bersabar yer dik.Bykkan berdoa okeh.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page