5 February 2012

:: CUSTOM MADE PRINTED SYRIA CHENTA QASEH

 

Salam buat semua.Dengan rasminya aku telah pun menjadi agent kepada Chenta Qaseh Global Enterprise.Aku berminat nak jadi agent tudung bagi syarikat tu disebabkan tudung tu memang best..mula-mule macam biase lah..aku beli dari Chenta Qaseh untuk pakai..then rase kain sangat selesa untuk dipakai.dan jenis kain tu sangat wangi...Jadi aku pilih untuk menjadi agent.

Fabrik yang digunakan pada kali ini kesemuanya  dari fabrik Cotton Lycra yang berquality tinggi. Semua outer adalah bersaiz M dan menutup dada.  Labuh tudung pula ialah 44 - 45cm. Dan yang paling menarik, Chenta Qaseh masih mengekalkan harga tudung custom made khas untuk anda yang kami sayangi dan hormati. 

CHENTA QASEH menggunakan teknik tetas benang (di bawah dagu) pada Outer Syria sebagai penyelesaian kepada masalah saiz muka yang berbeza, mudah bukan?

Untuk memudahkan anda mengetahui detail mengenai tudung ini. Ukuran seperti di bawah ya:
Ukurlilit muka: Ada dua size untuk tetasan.
Panjang Belakang: 65 cm 

Panjang dari dagu ke dada: 44-45cm
Kod : SY 01
Status : Available sold out
Outer only : RM29.00
Inner : RM8.00

Kod : SY 02
Status : Available sold out
Outer only : RM29.00
Inner : RM8.00


Kod : SY 03
Status : Available sold out
Outer only : RM29.00
Inner : RM8.00


Kod : SY 04
Status : Available
Outer only : RM29.00
Inner : RM8.00


Kod : SY 05
Status : Available Sold Out
Outer only : RM29.00
Inner : RM8.00
Kod : SY Balqis 01
Status : Fully Reserved
Outer only : RM59.00
Kod : SY Balqis 02
Status : Fully Reserved
Outer only : RM59.00

Kod : SY Balqis 03
Status : Fully Reserved
Outer only : RM59.00


Harga tertera tak termasuk pos ye..untuk Cash On Delivery (COD) pulak hanya di Tesco Ampang..
untuk order boleh emel terus kat mayzura@spnb.com.my

3 comments:

  1. Salam ..
    Nak tanya , sudi tk jd sponsor utk GA amely yg pertama?
    Kalau sudi , alhamdulillah . Kalau tk tkpe . Amely tk paksa :)
    Kalau sudi , email amely di z.fateema@yahoo.com k ? :)Takpun mesej amely di facebook amely ( Amely Afandi/Amely Afandi II)
    Kalau tk sudi tkpe . Amely tk memaksa :)
    Kalau ada T&C pun tulis je , amely akan ikut
    Thanks :)

    ReplyDelete
  2. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/02/untuk-semua-orang-yang-sudi.html

    anda ditag,, tapi tak wajib jwab,, kih3,,

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page