14 February 2012

:: AROMA TERAPI RELAXING ROSE SEBAGAI GIFT WEDDING ::

 

Tajuk entry kat atas tiada kene mengena dengan wedding aku nanti..hehe...cume nak cite je...
Dalam entry sebelum ni aku ada cite pasal journey aku dan kawan-kawan dari KL ke Kuantan untuk wedding ex-shoolmate kitorang..
Bile nak balik dari umah kenduri tu, macam biasa la akak pengantin bagi paper beg..mata tu menjeling-jeling jugak la..ada nampak box...wah..ape ni..tak penah g dapat gift macam tu sebelum ni..
Masuk kete jer terus bukak..
Sila la abaikan item di sekliling aroma terapi tu..hehe...nak tunjuk tang aroma terapi tu je..hehe....

Bau Rose..wangi jugak...

Bila balik keje bau wangi je..suka-suka..^___^

p/s:masih mencari idea.nak bagi ape la kat kengkawan yang datang kenduri nanti..hm...T___T

1 comment:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page