10 February 2012

:: NASIK LEMAK DAUN PISANG ::

 
Sekarang ni masih ada lagi ke orang jual nasik lemak dengan daun pisang??
 
Haaa...ni nasik lemak yang dibungkus dengan daun pisang.masa cuti-cuti kat kampung last week aku makan..harga pulak sehengget je...tapi isi kandungan macam tu la..jangan la berharap nasik lemak sehengget ada ayam seketol pulak kan..hehe..

Untuk yang diet-diet tapi nak teringin nak makan nasik lemak tu boleh la try yang harge sehengget neh..hehe...

Aroma daun pisang tu betol-betol membangkitkan selera nak mencekik nasik lemak ni haaa...

Tapi sekarang ni nasik lemak banyak dibungkus dalam polestrin je..erk..betul ke eja polestrin macam tu??hehe...

p/s : kat cafe opis aku pun ada jugak nasik lemak bungkus dengan daun pisang ni..harga RM1.50.

5 comments:

  1. Kalau ngan budak office nurul.. camni gak tapi harga 1.20 sen.. sedapp.. ;)

    ReplyDelete
  2. masih ada lagi la cik may... Tapi tak banyak dah nak cari yang sedap betul sedap... derang sekarang tak pure nasik lemaknya...huhuhu~ tapi haritu pegi melaka duk umah one of my fren punye sedara makan nasik lemak seringgit memang perghhhh.....lazat. pure nasik lemak yang betul2 guna santan kelapa. terasa lemak dia.. but last, memang ngantuk ler...hikhikhik~

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum May...mmg bestkan kalau dpt mkn nasi lemak yg dibungkus ngan daun pisang...:)

    ReplyDelete
  4. nasi lemak daun pisang emg terbaikkk...:)
    tp susah sikit nak cari..huhu

    ReplyDelete
  5. ngeh ngeh ngeh,..
    lapar nyaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page