16 February 2012

:: CLASH DAH!! ::

Hehe..tajuk entry tu untuk tarik lagi ramai pembaca kat entry aku ni..haha...kan ada orang yang suka bace kisah-kisah orang bercinta..putus cinta...ni nak cite pasal orang putus cinta la ni..

Baru-baru ni carik salinan kad pengenalan a.k.a copy ic abah aku..untuk lengkapkan borang nikah.. =)

Selongkar punye selongkar kat beg yang aku simpan salinan sijil-sijil (senang bile nak cari keje lain..) baru la jumpa dah ic abah..


Result HIV test pun dah siap...haa..yang cop sulit tu result HIV test ye..^__^

Pastu terjumpa pulak surat lama yang dah berusia hampir 8 tahun....ahaaa...dari siapa dan untuk siapa...pastinye lah dari aku untuk boyfren a.k.a takde la macam boyfren sangat masa tuh..zaman kanak-kanak..


Tahun kat envelope tu 2004..masa tu aku baru habis SPM..aku la yang bagi kat boyfren a.k.a takde la macam boyfren..hehe..bile bace balik, macam nak tergelak pun ada..macam bongok sangat isi kandungannye..

Surat tu kembali kat tangan aku masa 2008..sebab penerima surat tu adalah incek tunang aku sekarang..lala...~

Boleh pulak die bawak surat tu untuk mengutuk aku..memang malu gile..sampai sekarang die ngutuk-ngutuk aku..hadui..dan aku akan membidas segala kutukan die walaupun memang aku yang salah..hahaha...tu la kehampehan kitorang..

Kenapa boifren a.k.a tak la macam boifren sangat?sebab kitorang ni satu kelas dari form one sampai form three. kitorang pun tak de istilah dating-dating atau berjumpa waktu tu..sebab tak de duit kot masa tu..tak kan nak mintak duit kat abah nak g dating.lagipun, masa tu die tak de pulak cakap nak dengan aku..!!tapi macam main paham-paham sendirik je..hehehe..tak relevan langsung!.bila aku tukar sekolah, lost kontek..terus aku hantar surat nak putus..masa tu kan banyak menggunakan surat untuk berurusan..

tapi tinggal 2 bulan je nak kawen!!wah..panjangnye aku membebel! stop la..nanti tah pape aku ngarut...

okbai~

12 comments:

  1. Alaaa,bestnyer! nak kawin da..bile lar kite nak kwin nie~ lalalala..hahaha,gatai sat. =.='

    ReplyDelete
  2. assalamulaikum May..heheheehe..:)

    ReplyDelete
  3. AMBOIII lamanya ko kenal bakal hubby ko eh? salute la =)

    ReplyDelete
  4. Kenal masa kecik ke? Sweet nya.... Boleh terjadi jodoh plak.... Hheee

    ReplyDelete
  5. Nak exchange link camne? Nak masuk bloglist ke?

    ReplyDelete
  6. Hahaha. Kalau jodoh tak kemana. Mesti tunang tu selalu perli2 guna surat tu kan heheheheeh.


    ps: kak, jemput join lucky draw mudah kat blog saya ye :D

    ReplyDelete
  7. Saya pon masih simpan lagi surat2 cinta x boyfriend. Bila baca balik nak gelak pon ada ☺☺

    Cik may klo nak order WP bley gi kat link nih http://cupcake-car.blogspot.com/2010/11/new-product-whoopie-pie.html

    ReplyDelete
  8. hehehe..seronok plk bila imbau kenangan dulu..tp bile baca balik surat cinta dulukala nk tergelak plk..

    ReplyDelete
  9. membilang hari la ni..

    dua bulan sekejap aje.mcm dua hari..

    jangan lasak sangat ye..

    ReplyDelete
  10. Hari tu ade korek rahsia dari wan.. camne kenal ngan may.. same lah cita yg disampaikan.. hehehehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page