Pink Diamond

15 February 2012

:: PAPAN TANDA NI JUMPA KAT KUANTAN JE ::

 

Dalam entry sebelum ni aku ada cerita pasal journey aku ke Kuantan bersama ex-schoolmate aku..
Then, singgah pulak kat Tg. Lumpur sebelum sambung lepaqueen kat Pantai Teluk Cempedak.
Dalam perjalanan nak ke Pantai Teluk Cempedak tu nampak papan tanda ni...

 

Rasanya kat Pantai Timur je banyak papan tanda jalan yang pelik-pelik macam ni..haha...

Bagi aku yang memang orang Pahang tak la rasa pelik sangat dengan papan tanda tu..sebab bila gi sana rasa macam dah selalu nampak..saja amik gambar papan tanda ni nak tunjuk kat orang kay ell..hihi

tapi bagi opismet aku pulak yang asalnya orang Negeri Sembilan rasa pelik giler! Siap cakap aku edit gambar lagi..

hadoii...mak ni tak reti edit-edit gambar noks...biasanye gambar yang aku paparkan adalah original..edit siket je resize and watermark..hehe...

p/s : so, janganla buang sampah dari kenderaan ye..sekian..~ ^___*

11 comments:

  1. amboi bersih la bndar kuantan mcm ni eh? =P

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum May...bagus adakn papan tanda mcm ni kesedaran sivik buat pemandu2 yg berkenderaan...:)

    ReplyDelete
  3. bagus sgt..orang sekarang terang2 aje bgtau..

    itu pun byk yg buta semua..

    tabik spring kat org yg buat papan tanda yg yg cik May candib ni..

    ReplyDelete
  4. Hehe.. kawan aku dari Johor pun pelik jgk tgk papan tanda tu. hehe

    ReplyDelete
  5. a'ah, selalu nampak kalo kuar kuantan..haha..sempoi kan MPK :)

    ReplyDelete
  6. x pernah jumpa lagi papan tanda camt u....elok gak ingatkan owg yg suka buang sampah merata2

    ReplyDelete
  7. rasa macam dah pernah tengok kat blog sapa entah..
    lama dah la..tak ingat pulak..:)

    ReplyDelete
  8. hee...nana xpernah jumpa lg sgnboard ni,ada blogger cheqpjoy xsilap cerita pasal sgnboard neh..hee..

    cik may org kuantan ye?:)

    ReplyDelete
  9. makan dalam punye sign board.. tp bgusla..haha

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page