Pink Diamond

13 February 2012

:: KAWAN-KAWAN YANG SYOMEL SANGAT!! ::

 
Last week, aku balik Kuantan untuk wedding member aku kat sana..Pegi dengan kengkawan lama..ex-school mate masa SMT Rompin, Pahang..so, sume gugurl je..
 
FYI, ni la 1st time aku  jumpa dorang ni selepas SPM!!. sangat eksaited nak jumpa dorang semua..
 
Dari KL, gerak 2 bijik kete je..sampai je kat Kuantan, ramai pulak member-member yang memang nak jumpa..so, ala-ala reunion la kan??hehe...
 
Lepas je kenduri, (malas nak upload pic kenduri tu sebab nanti yang baca entry ni akan muntah asik tengok muka aku je kan..)aku bawak dorang g rumah akak aku..mandi manda jap..lepas berpeluh-peluh kat tempat kenduri tu..kebetulan akak pulak ada buat puding..memang rezeki korang la ye..
 
Then, pas solat tu kitorang gi Pantai Teluk Cempedak..lepaqueen kat sana..pastu acara wajib..amik gambar la kan???
 
Amik gambar..tara...syomel kan kawan-kawan aku ni..hahaha..
 
dorang punye ketinggian memang macam ni dari dulu..aku rasa nak gelak guling-guling masa tengok gambar ni...macam dengan adik-adik je..
 
Tapi, adik pun bukan sebarangan adik..aha..yang 2 orang dari kanan aku tu dah ada baby dalam perot tau..~
 
Heee...pastinye dorang mesti ajak amik gambar duduk supaya nampak ketinggian sama rata..hik hik..

Duduk mengadap pantai..sambil borak-borak tentang diri masing-masing after SPM..kemudian makan satar yang memang sedap!!!!


p/s : hepi dapat jumpe kamu semua.. =)

1 comment:

  1. assalamualaikum May..mmg seronok jika kita dpt jumpa kekawan sekolah yg lama2 dulu...:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page