Pink Diamond

14 February 2012

:: DULANG HANTARAN ::

Ni adalah dulang hantaran aku untuk wedding aku nanti..ada 8pcs kesemuanya...warna putih..dan berbentuk bujur gitu...

Aku rasa nak sewekannya lepas wedding aku nanti..tapi dengan kadar yang berpatutan..sebab,kalau sewa mahal-mahal, baik gi beli yang baru je kan?buat pe nak sewa..

plan asalnye nak sewekan Rm5/dulang..murah je kan?tapi for more detail nanti boleh la roger-roger aku kat email mayzura@ymail.com.my and nanti aku bagi contact no. aku untuk berurusan..ecewah...tapi, tak open untuk tempat yang perlu aku pos..leceh..

TAPI, after bulan april ye kalau ada yang berminat tu..sebab sekarang ni tengah deco-deco untuk kegunaan aku..hehe...

11 comments:

  1. lama x singgah sini..tup tup dah berwajah baru blog Cik May nie heehehehee

    ReplyDelete
  2. wah3... bakal pengantin nie...
    dyh dah ader la yank...
    sedara punyer...^^,

    ReplyDelete
  3. erm..utk wedding aku nnti dah tak pening2 dah pasal hantaran =)

    ReplyDelete
  4. murahnya kalo sewa dgn harga mcm tue, sama harga dgn dulang biasa

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum May...wah murahnya rate sewa tu tapi bagus gak kalau disewakn..:)

    ReplyDelete
  6. Baguslah cik may ni.. kreatif sungguh.. ;)

    ReplyDelete
  7. pertama kali ku tonton..unik..buat sendiri ye..

    ReplyDelete
  8. Salam cik may,

    saye nak sewa dulang. ble tak pm details to mizpalermo@yahoo.com.Thanks.

    ReplyDelete
  9. Salam..may..klu nk beli bekas tu,nk jual x?

    Msj @ call zara 0122898548

    ReplyDelete
  10. Salam..
    May..
    Bekas ni nk jual x?klu nk jual,zara nk beli..
    Email zara zaharahghazali88@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Salam..may..klu nk beli bekas tu,nk jual x?

    Msj @ call zara 0122898548

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page