Pink Diamond

23 February 2012

Doa untuk ibu part II

Ekcelli entry td nak menerai je update blog pakai henpon neh..

Tapi mmg dari semalam aku nak update entry doa utk ibu ni.tapi tak sempat..

Last week mak aku jatuh dalam bilik.tangan dgn kaki kiri lemah..tak macam sebelum ni..x boleh bangun..

Terus ambulans dtg umh.aku pun kelam kabut balik umah mak dr kl neh.otw dari kl tu meleleh-leleh la air mata ni.mane taknye,baru je balik minggu sblm tu discuss2 pasal wedding aku..

disebabkan ada pendarahan kat otak,ambulan terus bwk ke hosp kuantan.ak terus amik emergency leave..

Sekarang ni mak still kat wad.akk dgn ayh tiri aku jage.minggu ni aku amik cuti lagi la balik kuantan nak jaga mak..plan nak balik awal,tapi komitmen keje pulak..hari ni aku kat melaka kene stand by utk event bersama perdana menteri kite petang esok...

macam x habis dugaan untuk ak sebelum kawen

5 comments:

  1. May, sabar la. Dugaan. Insyaallah. Mudah2an Mak kamu cepat sembuh. Aminn

    ReplyDelete
  2. Salam Sejahtera.

    Adando telah TAG anda.

    Sila layari :
    http://adando.blogspot.com/2012/02/segment-tambah-follower-tanpa_23.html

    selamat menjointkan diri.

    ReplyDelete
  3. Mak macamana? Da ok ke? Sabarlah yea. Time ni lah kita nak balas jasa dia... Muga mak cepat sembuh...

    Pasal exchange link tu, pepe hal nanti gitau la msred k.... Msred on je....

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum May...sabar yer mama itu semua dugaan sebelum berkahwin...

    syaitan2 mmg suka n byk menghasut waktu2 begini supaya majlis utk mendirikan masjid kita akan ada masalah...

    oleh itu bykkanlah mengingati Allah yer...semoga mak May selamat hendaknya yer..:(

    ReplyDelete
  5. sabar cik may.. Allah tengah uji.. moga mak cik may cepat sembuh.. :-)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page