19 February 2012

:: READY TO PENANG!! YEAY.. ::

Setelah hampir 4 bulan tak kuar outstation, akhirnya dapat jugak instruction untuk ke utara minggu ni...

Plan asal nak tido kat Penang, then gi Kedah..tapi bos tak bagi..walaupun die tak ikut!! dis suh buat keje kat Penang je..hm..hampeh...tapi die mesti tak kan tau kalau aku dah sampai Perlis pun kan kan kan...sebab die takde..tu sume dalam plan....haha..(ketawa jahat)

Susun jadual elok-elok supaya sempat makan ikan bawal panas-panas kat sane..yippi..JJCM lagi...like!

p/s : entry autopublish..petang ni akan gerak dari KL...babai KL..muax...sape-sape ada kat Penang, boleh la belanja aku makan!..heehee...mungkin akan tido kat Sunway Hotel 3d2n...daaaa....

2 comments:

  1. bos dh baca nie so kantoi...cepat balik penang..hehe

    ReplyDelete
  2. assalamulaikum May...selamat menjlnkan tugas dgn baik yer n berhati2 semasa dlm perjalanan...:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page