16 January 2013

Ww Barang mandian johnson baby dah sampai

Assalamualaikum...

*trial @ travel kit je dulu..kalau ok,baru beli yang besar..:)

*order dari direct factory j&j..
posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. wah siap order dri kilang...murah ke may?

    ReplyDelete
  2. May...gohnson ker johnson?...hehehe...

    Murah tak klo beli kat direct factory J&J?

    ReplyDelete
  3. owhh...sample mcm nie pun boleh order direct dr factory? apa beza kalo kita beli sendiri di kedai?
    harganya kah?

    ReplyDelete
  4. ooo... bestnye beli direct....

    mcm mane nak beli?

    ReplyDelete
  5. kalo beli direct kilang mesti la murah kan??


    ReplyDelete
  6. salam cik may..leh tak vote untuk contest my baby

    ReplyDelete
  7. wah..dh nk msuk 9 bln ek?syoknye bli brg baby..xsbar nk tgk baby kak may:)

    ReplyDelete
  8. akak suka beli yang trial kit sebab cepat habis akak boleh beli jenama lain lak..heheh..kalau idak jemu la lambat habis..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page