4 January 2013

Cek dari nuffnang udah sampei

Assalamualaikum...


Entry ini bukan untuk berbangge atau menunjuk.saje nak share..:)


ni cek kedua dari nuffnang...

Amount tak boleh tunjuk..tapi,boleh kate bertambah 1 angke kalau nak compare cek yg 1st..hihi..tapi tak boleh nak compare dengan bloger lain yang dapat sampai ribuan hengget tu..


Cek kali ni sampai awal..erm..cashout kali ni pun lagi cepat compare dengan cashout 1st cek..cashout 1st tu bertahun jugak la nak dapat amount minima..


Korang?mesti lagi banyak hasil kan..kan..

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. mesti ratus ni kan? haha..aku tak pernah cash out lg.. :)

    ReplyDelete
  2. hoho...xpnh cashout lg...sbb blom ckup pun..hihi

    ReplyDelete
  3. Sernknya..sy xdpt lg..n bum cash out pn..sbb x smpai lg angka yg blh di cash out kn..huhu..bila ntah nk dpt cek dri nuffnang ni

    ReplyDelete
  4. tak pernah rasa. maybe tak tahu macam mane cara nak market.. hehe

    ReplyDelete
  5. kak pun tak pernah rasa lagi..yelah orang yg tak rajin..mana nak dptkan..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page