Pink Diamond

14 January 2013

Meh tengok testimoni dorang jom!

Untuk pengetahuan kawan-kawanku di sini, aku ada buat satu lagi blog..more to blogshop..
Kat sana aku ada update pasal barang yang aku jual..and also product Shaklee...aku ada lah pengedar sah product tersebut...

klik imej untuk ke blog tersebut

Juga terdapat testimoni dari pengguna yang berpuas hati selepas jadi pengguna product ni.. i'm happy for them..

klik imej untuk ke ruang testimoni

Ada jugak detailkebaikan vitamin-vitamin dari Shaklee. =)
kik imej untuk terus kepada detail product

So, nak jemput jugak korang untuk LIKE page baru aku.. MAY VITAMIN SHOP

er...sila melawat ye..time kasih.. ;)

4 comments:

  1. Smoga business bertambah maju. Akk minum ESP tu. Confinement set tu pon masih tak habis lagi...hehehe...

    ReplyDelete
  2. slmt maju jaya & smuge mrh rezki :)

    ReplyDelete
  3. wah nanti kina terjah ya..:)
    tapi rasa macam dah terjah..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page